Over SIBY / 100

Hi Guys en Hello Sunshines!

Ik stel me even voor. Als mama van 3 ben je constant in de weer om alles voor hen rond te krijgen. Dat is hier geen ander verhaal dan op zoveel plekken. Want oh wat graag ging ik mama worden en 12 jaar later ben ik er ook nog steeds dolgelukkig mee. Maar zelf heb ik natuurlijk ook een verhaal en passie die ik na zo veel jaren werkelijkheid wil laten worden. Mijn droom mag bij deze dan ook een beetje uitkomen. En geloof me, er is heel wat denkwerk en slapeloze nachten aan vooraf gegaan.

22 jaar werkte ik als audioloog met veel gedrevenheid voor iedereen die een oplossing voor zijn gehoorprobleem zocht. Ondertussen ben ik zelfs ervaringsexpert geworden. Maar met al mijn creativiteit wilde ik een andere weg inslaan. En Corona heeft zoals bij velen deftig tot nadenken aangezet.

Waarom Soulstore? Elk kind is uniek, met zijn unieke talenten elk zijn unieke zieltje! Wat is er mooier dan jou kind ook zichzelf te kunnen laten zijn. In die outfit waar het helemaal in straalt! Als een vis in het water! Complimentjes ontvangen mag hoor!

Hippe vogel! Geen saaie pieten in grijze kostuums. Maar kleurrijke, opvallende details, die het net iets anders maken. Die sparkle extra die het hem maakt, die mag er zijn. Want ik ben ik!

Wat vind je bij Siby/100?

Wat kan je bij ons vinden? We hebben natuurlijk toffe outfits voor kinderen van 4-16 jaar voor naar school te gaan of in hun vrije tijd te dragen. Van winterjas tot regenlaars, van badpak of zwemshort tot pyama. Ook hebben we steeds een aantal degelijke schoenen voor jongens en meisjes. Elk seizoen wordt de webshop en winkel gaandeweg aangevuld, naargelang de collecties binnenkomen. Maar er zijn ook leuke cadeautjes en lifestyle-hebbedingen te vinden voor een verjaardag of zo maar. Wil je iets nieuw om je kamer te decoreren? Of wil je een gezelschapspel? Wij hebben het allemaal. De webshop heeft geen geheimen, dus scrollen maar!

Trends voor Hippe Vogels

Natuurlijk willen we allemaal onszelf kunnen zijn. En hoe kunnen we dat meer laten blijken dan in een eerste oogopslag ons ware uiterlijk te tonen. Maar hier komt meer bij kijken. Niet alleen die toffe hippe broek willen we dragen, maar ook het verhaal erachter speelt voor ons een rol. De wereld van nu zal niet meer de wereld van over 50 jaar zijn. En daar willen we ook rekening mee houden. Sustainable en recycled zijn woorden die ons nauw aan het hart liggen.

Onze merken

Onze merken zullen van seizoen tot seizoen verschillen. We willen jullie natuurlijk de hipste stukken kunnen aanbieden en houden hierbij ook rekening met onze leefwereld en vooral onze kinderen hun toekomstige planeet! Dit zijn onze merken!